30 September 2008

Usch, jag orkade inte skriva något inlägg igår även fast jag tänkte det, hade dygnat natten mot igår så var så trött så det slutade med att jag somnade...sittandes!

Idag var jag hos tandläkaren, jag blir helt galen på tandläkare som pratar med en medan man har deras alla saker i munnen, som dessutom skaver så man typ börjar blöda i munnen.
Jag menar är det något man behöver göra för att få bli tandläkare, man måste ställa meningslösa saker... Precis samma som att man tydligen måste vara jättegammal och absolut jättesur och jätteotrevlig för att få bli apotek..are..apotekarie..eller nåsånt...

Jaja nu ska jag gå, jag måste ju förbereda mig för säsongstarten av morgonsoffan, kanonkul! ;)


28 September 2008

Herregud, tror inte det finns något jag stör mig mer på än föräldrar som stoppar sina ungar som knappt kan prata på telefon typ "åååh lyssna när min unge andas och gör läskiga ljud som inte betyder något men som ajg tror betyder jag älskar dig mamma", och itne nog med det måste man låtsas fatta vad som är så himla underbart med att deras fula, äckliga, dregglande unge andas som vilken levande varelse som helst...
Jaja nog om det, jag har ju tyvärr den olyckliga förmågan att brusa upp för småsaker.

Jag sitter och skjuter upp att jag faktiskt måste städa mitt rum, göra klart min scrapbooking, göra lite läxor och söka APU-plats, men varje gång jag är på väg att börja fixa i alla fall någon av grejerna så kommer jag på något annat itnressant jag kan göra. Som att räkna ut hur gammal jag är - i sekunder, googlat mig själv och spelat oldschool mario.

Nu ska jag se på scrubs, det är också en sån där superviktig grej att göra...


27 September 2008

Som ni märkt har jag inte varit så aktiv här på senaste tiden på grund av (som ni kan läsa i någit inlägg här nedanför) skolan tar upp mycket tid och annat som försigår i mitt liv så kan jag helt enkelt inte prioritera bloggen i nuläget, i alla fall inte den här bloggen, däremot håller jag på för fullt med min andra blogg som jag pratat om tidigare, som jag kommer hålla hemligt och skriva om saker som andra tänker men ingen vågar säga helt enkelt, håller på med designen och sådant på den så blir release senare, dock kommer jag inte ge ut addressen till någon jag känner så bara börja snoka runt om ni vill hitta den.
 
Men hur som helst så bara så att ni vet så har jag inga planer på att stänga ner bloggen igen, så fortsätt kolla in här lite då och då.
Kommer kanske inte uppdateras lika ofta men ska försöka få in minst ett inlägg varje dag, jag ska göra mitt bästa, ni får påminna mig. För er som inte orkar kolla in lite då och då och jag har ändå inte uppdaterat så lägg till mig på bloggkoll, en sjukt bra sida som samlar alla ens bloggar på ett och samma ställe man loggar in där och då står alla nya inlägg som man inte läst från ens favoritbloggar där, perfekt för såna som har massor med bloggar som de vill följa!

Så ta nu och registrera er på bloggkoll, och lägg till mig där så får ni veta när jag uppdaterat!


27 September 2008

Vet inte om jag skrivit det här men för ja ungefär en månad sen tror jag så fick jag en kusin som kom till världen, och för lite mer än en vecka sen fick jag en till kusin till världen. Första kusinen är en pojke som ska heta Maximus och den andra kusinen är en liten brudis som ska heta Livia.

Båda är så sjukt söta och jag längtar så mycket tills det växer upp ett par år så man kan föra vettiga konversationer med dom..eller i alla fall så dom kan gå och ramla hela tiden, för det ser kul ut.


27 September 2008

Hallå snyggingar, nu var det väldigt, väldigt längesen jag bloggade här. I ärlighetens namn har jag fullt upp just nu med skolan, och speciellt tyskan som jag läser på distans som jag hela tiden skjuter upp, väldigt dumt av mig men jag har ingen kontroll över mig själv helt enkelt.

Som jag kanske (?) berättat har jag och min kära fader skaffat oss en bärbar dator med mobilt bredband så inga sladdar, inget tjorv. Kan sitta vart jag vill med den här rackaren, just nu ligger jag i soffan med min pappa och ser på något tvprogram på barnkanalen, jag blir lite nyfiken ibland så sneglar lite mot tvn och underar på att stänga ner bloggfönstret och se på programmet men det verkar inte värt det för så bra verkar inte programmet hör precis nu: "du var sååå bra i programmet du var med i" "eehm..jag hade bara en replik?" "ja men du sa den repliken såååå bra".

Annars då, hur är det med er, vad händer i era liv?
För mig är det inte mycket som händer, senaste tiden har jag spenderat på BUP som jag har börjat gå på igen för att göra en utredning och bara få prata om ja, allt mellan himmel och jord. Det är ganska skönt att få prata med någon person om sånt man vill men de är extra skönt när den personen är helt opartisk. I skolan är det väl densamma som alltid, lärarna är så sjukt roliga slash knäppa och lektionerna och dagarna bara flyter på som rinnande vatten.

I veckan har vi på NK B:n lekt med flytande kväve, vår lärare skaffade fram en termos från AGA med flytande kväve, termosen var typ en meter hög och sjukt stor i bredden också och vi fick leka med allt. Dels stoppade vi ner allt vi hittade i en skål med det i (flytande kväve är alltså sjukt kallt så är farligt att ta i och så vidare, det ligger alltså på nästan minus 300 grader...) och med tanke på att det är så kallt så blir det omvänt om man skulle få de på sig, man bränner sig istället och får brännskada och i värsta fall om man får mycket så dör man. Så ja lite riskabelt är det ju men gud så kul vi hade, vi gjorde även glass med hjälp av det vi stoppade ner alla ingredienser i en skål sen hällde vi på lite flytande kväve och efter typ 2 minuter var de iskallt och klart, och det blev sjukt god glass, som mjukglass men 100 gånger krämigare och godare!

Dagen efter det på psykologin så hade vi det ganska kul också, satt och skrattade hela lektionen...grejen är att vi pratade om normer och vi pratade om vad det är och hur folk reagerar och vad som egentligen händer när vi bryter mot en norm, så för att testa blev vi tvingade av vår lärare att först sitta i klassrummet helt utklädda i massa konstiga saker som han tagit med sig, någon var ett bi, någon var en rymdgubbe, vissa spelade barntrumpet, vissa hade marackas ja det var ett kaos i klassrummet och vår lärare hade på sig en barnmössa med hans namn på och satt och lekte med en tågbana och pratade för sig själv längst fram i klassrummet och han strippade för oss också "johmen tänk om jag skulle komma in här i klassrummet och börja ta av mig kläderna" sagt och gjort så började han göra det...

När allt var som mest kaos när vi satt där helt konstiga så blev vi tvingade att gå ut hela klassen till närmsta övergångställe som är mitt i Luleås gymnasieby där vi ställde oss hela klassen och blockerade hela vägen när det kom bilar, vi stod fortfarande hela utklädda där, dom måste ju ha undrat vilken särskola vi egentligen kom från...

Efter det när vi kom in till klassrummet igen så var vi alla fyllda av skam och trodde det var över med icke sa nicke, så lätt kom vi inte undan utan istället så sa han att "nu är det så att jag vet att ettorna på vår skola har ett prov i klassrummet här brevid så vi ska gå in dit hela klassen och bara gå in, helt tysta, inte säga eller göra något bara gå in och ställa oss längst fram i nån minut sen bara gå ut igen och dom får aldrig veta varför" och självklart gjorde vi det, det resulterar dock i att nu stirrar alla ettorna alltid på oss och börjar fnittra som att "hihihi där är psykfallen" ungefär..

Sen att vi bjuder in dom i vår fina skolmiljö genom att skrämma dom och visa att vi är störda, det är väl inte det allra bästa att välkomna några nya, rädda ettor på antar jag.

Nu ska jag gå och se vad Goliat vill, jag och pappa är nämligen hundvakt idag åt världens gladaste och överaktiva hund...                   
 Efter vi lekt med flytande
 kväve såg det ut så här
 i hela klassrummet.


 
 Här är tågbanan som
 vår lärare byggde och
 lekte med på lektionen.